Πέμπτη 13 Απριλίου 2017

Ο Τρις Χειρότερος: Ασφαλιστικά μέτρα κατά δημοσιογράφων του γνωστού Στρατιωτικού – Αρχιμανδρίτη από το σκάνδαλο της Λήμνου.

 Είναι θαυμαστό το γεγονός πώς οι Έλληνες Δικαστές αρέσκονται να λαμβάνουν μέτρα υπέρ των σκανδαλοποιών ρασοφόρων που ξεφτιλίζουν και διασύρουν την Εκκλησία.

Για ακόμα μια φόρα ο θύτης γίνεται θύμα και σέρνει στα δικαστήρια όποιον βρίσκει στο διάβα του. Η μεθοδολογία είναι απόλυτα γνωστή, καρμπόν σε κάθε τέτοια περίπτωση: Αίτηση προσωρινής διαταγής, Ασφαλιστικά Μέτρα και στο τέλος μια βαρβάτη Αγωγή, με την οποία τα λαμόγια πάντοτε ζητούν χρήμα, πολύ χρήμα… Και οι μηνύσεις βροχή!..


Ο «μάγκας» Αρχιμανδρίτης δεν έχει εμφανιστεί σε κανένα δικαστήριο έως και σήμερα και αυτό είναι ένα ακόμα κοινό χαρακτηριστικό των λαμογιών ρασοφόρων. Πάντοτε χρυσοπληρώνουν μεγαλοδικηγόρους – και μην αναρωτηθεί ουδείς που βρίσκουν το χρήμα – να τους εκπροσωπούν στις δίκες, ενώ οι ίδιοι προτιμούν απλά να το παίζουν μάγκες εκ του μακρόθεν.
Η θρασυδειλία αρχιμανδριτάδων και δεσποτάδων είναι δεδομένη,  και αυτό δε γίνεται ν’ αλλάξει, αφού αναφερόμαστε σε μια ομάδα γυναικωτών, που όταν τους βγάλεις το ράσο απογυμνώνονται απ’ οποιαδήποτε εξουσία και δύναμη και κανείς δεν τους δίνει καμία απολύτως σημασία. Οι μαγκιές που δήθεν πουλάνε μέσω των «φουσκωτών» που πληρώνουν ή των ψυχασθενών πνευματικών τους τέκνων και τεκνίων είναι φρου – φρου κι αρώματα και βεβαίως αποτελούν μέρος της γενικότερης τρομοκρατίας που ασκείται από την κάστα τους αλλά και της προσπάθειας «θαψίματος» της αλήθειας και των σκανδάλων τους.
Ο Λαός πρέπει ν’ αντιληφθεί πως πρόκειται για μια καλά οργανωμένη μαφιόζικη οργάνωση που τα πλοκάμια της απλώνονται και εισχωρούν παντού. Όλα τα παραδικαστικά κυκλώματα έχουν την έδρα τους στη βάση του διαπλεκόμενου και διεφθαρμένου αρχιερατείου ( σήμερα του Ιερωνύμου ) και οργανώνονται μόνο με τη λογική του παράνομου κέρδους και της ατιμωρησίας των εγκληματιών.
Η υπόθεση στην οποία αναφέρθηκα θα εκδικαστεί την Τετάρτη 19 Απριλίου 2017 από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών και καλό θα ήταν όσοι μπορούν εκείνη την ημέρα να παραστούν στο εν λόγω δικαστήριο, προκειμένου να ακούσουν από πρώτο χέρι τα όσα έχουν σχέση με τη συγκεκριμένη υπόθεση και να βγάλουν οι ίδιοι τα συμπεράσματά τους.